Sobre l'empresa

Sobre l'empresa

El Cediv, Centre de Diagnòstic per la imatge del Vallès, va nèixer l’any 2010 de la col·laboració de dues entitats granollerines de l’àmbit sanitari, La Mútua de Granollers i l’Hospital General de Granollers i, d’un tercer soci, l’Institut Mèdic per la Imatge de Manresa.

L’objectiu comú d’aquestes entitats era dotar a la Comarca del Vallès i, més concretament, a la seva capital Granollers, d’un servei de diagnòstic per la imatge  que fos referent i capdavanter pel que fa a l’ús de la tecnologia mèdica.

Actualment disposa, a tal efecte, de l’última tecnologia digital en diagnòstic per la imatge al servei de la RMN, TAC, Densitometria, Radiologia convencional, Ortopantomografia, Ecografia i Mamografia.

Al Cediv, la nostra raó de ser és el client, per això, garantim una resposta ràpida i de qualitat a través d’un ampli ventall possibilitats a l’hora de fer-li arribar els resultats de les nostres proves diagnòstiques.

Ubicat al centre de la vila de Granollers al c. Agustí Vinyamata 7-11, a l’edifici del CEMAV (Centre de Medicina Avançada del Vallès). El Cediv aconsegueix apropar els serveis diagnòstics a la ciutat i aprofita les sinergies mèdiques que es generen dins d’aquest espai. A banda afavoreix l’accessibilitat a través d’un pàrquing exclusiu per a ambulàncies i d’un altre d’ús general.

En definitiva, si ens necessita, ja sap qui som, on som i què podem fer per vostè.